logo Jongerenvertegenwoordigers
header-presentatiedebat

Partner worden


Jongerenvertegenwoordigers worden niet alleen benaderd door beleidsmakers om mee te denken over VN- en EU gerelateerde zaken, ook vele organisaties en steeds meer bedrijven vinden hen. Voor u als organisatie of bedrijf kunnen jongerenvertegenwoordigers voor frisse nieuwe inzichten zorgen en middels hen kunnen verbindingen worden gelegd met de jongeren(wereld).

Om de jongerenvertegenwoordigers en de grote poel aan vrijwilligers uit de werkgroepen hun werk te kunnen laten doen, is NJR altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden met organisaties en bedrijven die het jongerenvertegenwoordigersprogramma willen steunen. Dit kan zowel in natura als door middel van een bijdrage in het JV-fonds. NJR kijkt ook altijd graag naar mogelijkheden om wederzijds iets voor elkaar te kunnen betekenen

Wat hebben de Jongerenvertegenwoordigers u te bieden?


Jongerenvertegenwoordigers doen tijdens hun 2-jarige termijn veel ervaring op in spreken, presenteren, debatten en discussies leiden en workshops geven. Het eerste jaar leren zij veel van hun senior-collega, tijdens hun tweede jaar zijn ze klaar om in de spotlights te staan. Daarnaast verdiepen zij zich tijdens hun termijn specifiek in hun eigen thema(‘s). Door zich in te lezen en veel aan lezingen en (internationale) congressen deel te nemen, worden zij een waar expert op hun thema.

Bent u geïnteresseerd om met een van de jongerenvertegenwoordigers in contact te komen en te kijken naar mogelijkheden om samen te werken of hen uit te nodigen voor een event of congres? Benader hen dan persoonlijk.

Meer info


Voor meer informatie of algemene vragen over het jongerenvertegenwoordigersprogramma kunt u contact opnemen met Linda Janmaat, Projectmedewerker Internationaal van NJR, via lindajanmaat@njr.nl of 030-2303575.


    AGENDA

    Er zijn op dit moment geen agenda-items.
    › Agenda

    Print | Disclaimer | Naar boven |   Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen