logo Jongerenvertegenwoordigers
Werkgroep

Werkgroep Jong en Duurzaam


De werkgroep Jong & Duurzaam van NJR is een enthousiaste en actieve groep jongeren tussen de 16 en 26 jaar. De werkgroep ontwikkelt duurzame projecten voor jongeren van dezelfde leeftijdscategorie, maar ook voor middelbare en soms zelfs basisscholieren. De projecten zijn divers, dynamisch en uitdagend. Daarnaast is de werkgroep voortdurend bezig om zichzelf op allerlei gebieden verder te verduurzamen. De werkgroep neemt regelmatig deel aan verschillende symposia en organiseert zelf leerzame uitstapjes. Verder wordt veel samengewerkt met andere duurzame organisaties en/of bedrijven, en uiteraard met de twee Jongerenvertegenwoordigers duurzame ontwikkeling.

Gastlessen


De werkgroep Jong & Duurzaam heeft meerdere gastlessen ontwikkeld:

De Sustainable Development Goals

Bekijk hier het overige aanbod van gastlessen die de werkgroep Jong & duurzaam kan geven. 

Gastles of workshop op maat

Je kunt altijd een beroep op ons doen om gastlessen op maat te maken gelinkt aan duurzame ontwikkeling of klimaatverandering.

Iets voor bij jou in de klas?

Lid worden?


Lijkt het je wat om lid te worden van de werkgroep? Dan kan je solliciteren; in september is er een instroommoment voor nieuwe leden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vacatures. Als je het nog niet zeker weet, kan je ook de coördinator mailen met je vragen.

Meer info


Voor meer info over de werkgroep Jong en Duurzaam kun je mailen naar de coördinator van de werkgroep. Kijk ook eens op www.jongenduurzaam.nl


AGENDA

Er zijn op dit moment geen agenda-items.
› Agenda

Print | Disclaimer | Naar boven |   Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen