logo Jongerenvertegenwoordigers
verkiezing

Finalisten jongerenvertegenwoordigers bekend!


Dit zijn de finalisten! Afgelopen zaterdag hebben zij staan shinen in de voorronde en hun finaleplek veroverd. Gefeliciteerd Thom, FleurJahkini en Emma!

Komende tijd zullen zij zich gaan voorbereiden op de campagne die vanaf 23 oktober los gaat. Tijdens de Nacht van de VN op 30 oktober zullen de nieuwe jongerenvertegenwoordigers verkozen worden. Be there!

     

Nieuwe VN jongerenvertegenwoordigers bekend!


Op maandag 24 oktober zijn Elian (18) uit Leiden en Martijn (23) uit Utrecht verkozen tot de nieuwe VN-jongerenvertegenwoordigers. Martijn kan zichzelf nu jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling noemen en Elian is de nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN.

Hun overwinning werd bekend gemaakt tijdens de Nacht van de VN in de Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De komende twee jaar hebben Elian en Martijn de taak om, samen met hun collega’s Max van Deursen (Duurzame Ontwikkeling) en Sahar Afzal (Algemene Vergadering VN), de ideeën van de Nederlandse jongeren te verzamelen en deze overtuigend binnen te brengen bij de VN. 

Gefeliciteerd Elian en Martijn!!!

Stem nu op jouw favoriet!


Wie mag jou vertegenwoordigen bij de VN in New York of bij de klimaattop in Bonn?

Degene met de meeste stemmen worden de nieuwe Jongerenvertegenwoordigers naar de VN! Stemmen kan tot 20:45 op 30 oktober. De finale vindt dan plaats op de Nacht van de VN in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Wil jij het allemaal live meemaken? Meld je dan aan voor het facebookevent.

Lees alles over de finalisten ElianThijsMarguérite en Martijn

 STEM HIER OP JOUW FAVORIET!


 

Finalisten verkiezing VN Jongerenvertegenwoordigers bekend!


Op zaterdag 1 oktober zijn tijdens het Voorrondedebat in Utrecht de vier finalisten voor de VN jongerenverkiezing bekend geworden:

Elian Yahye (18) uit Leiden en Thijs Toonen (20) uit Den Bosch gaan tegen elkaar de strijd aan om de functie Jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN.

Marguérite Willemsen (19) uit Zwolle en Martijn Visser (23) uit Utrecht strijden om de functie VN Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling.

Van 14 t/m 24 oktober zullen zij campagne gaan voeren om deze felbegeerde functies. Houd deze site in de gaten voor meer informatie over de finalisten en de verkiezing!

 

Zelf Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling worden?


Ieder najaar wordt er een nieuwe Jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties en een nieuwe Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling gekozen. Dat gebeurt altijd tijdens de Nacht van de VN. Voorafgaand aan deze dag vindt het verkiezingstraject plaats. 

Vanaf de zomer kan je je weer aanmelden voor dit verkiezingstraject! Een herinnering ontvangen? Schrijf je dan in voor de Jongerenvertegenwoordigers mailinglijst.

Het laatste nieuws en vacatures van NJR en de jongerenvertegenwoordigers is ook te vinden in de Global Youth Nieuwsbrief

De Jongerenvertegenwoordigers Europese Zaken en UNESCO worden op andere data verkozen.


AGENDA

maandag 30 oktober 2017
Nacht van de VN 2017

› Agenda

Print | Disclaimer | Naar boven |   Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen