logo Jongerenvertegenwoordigers
Werkgroep

Gezocht: nieuwe leden voor de werkgroep VN


Ben jij geïnteresseerd in de Verenigde Naties, internationale samenwerking en vrede en veiligheid en wil je gastlessen geven over deze thema’s, ervaring opdoen in het opzetten van acties en projecten en meedenken over aanbevelingen voor Nederland bij de VN? Dan is de NJR werkgroep VN op zoek naar jou!

Per september is de werkgroep VN op zoek naar een nieuwe enthousiaste werkgroepleden. 

Lees hier de volledige vacature van de NJR werkgroep VN.

Benieuwd wat de werkgroep VN het afgelopen jaar allemaal gedaan heeft? Bekijk hier hun Facebookpagina!

Werkgroep VN


De werkgroep bestaat uit rond de tien enthousiaste jongeren in de leeftijd van 16 tot 26 jaar. De VN Jongeren Werkgroep is een groep jongeren met een internationale oriëntatie en kritische blik op actuele ontwikkelingen. De werkgroep heeft een aantal lopende projecten en staat open voor nieuwe projecten. Een lopend project is het gastlessenpakket over de Sustainable Development Goals. Daarnaast dient de werkgroep als ondersteuning van de twee VN Jongerenvertegenwoordigers; er wordt aan hen advies gegeven en samen naar manieren gezocht om jongeren te betrekken bij de VN. 

Gastles


De werkgroep heeft meerdere gastlessen ontwikkeld:

- Een gastles over de Sustainable Development Goals

- Een gastles over vluchtelingen 

Gastles op maat

Je kunt altijd een beroep op ons doen om gastlessen op maat te maken gelinkt aan de VN als instituut of een van de VN thema's. 

Iets voor bij jou in de klas? 

Lid worden?


Lijkt het je wat om lid te worden van de werkgroep? Dan kan je solliciteren; in september is er een instroommoment voor nieuwe leden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vacatures. Als je het nog niet zeker weet, kan je ook de coördinator mailen met je vragen.

Meer info


Voor vragen over deze werkgroep kun je terecht bij de coördinator.


AGENDA


maandag 30 oktober 2017
Nacht van de VN 2017

› Agenda

Print | Disclaimer | Naar boven |   Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen