logo Jongerenvertegenwoordigers
Werkgroep

Werkgroep VN


De werkgroep bestaat uit rond de tien enthousiaste jongeren in de leeftijd van 16 tot 26 jaar. De VN Jongeren Werkgroep is een groep jongeren met een internationale oriëntatie en kritische blik op actuele ontwikkelingen. De werkgroep heeft een aantal lopende projecten en staat open voor nieuwe projecten. Een lopend project is het gastlessenpakket over de Sustainable Development Goals. Daarnaast dient de werkgroep als ondersteuning van de twee VN Jongerenvertegenwoordigers; er wordt aan hen advies gegeven en samen naar manieren gezocht om jongeren te betrekken bij de VN. 

Gastles


De werkgroep VN geeft momenteel gastlessen over het thema radicalisering.

Voor meer informatie over deze gastles kun je contact opnemen met de gastlescoordinator van de werkgroep via gastlessen.vnjongeren@gmail.com

Lid worden?


Lijkt het je wat om lid te worden van de werkgroep? Dan kan je solliciteren; in september is er een instroommoment voor nieuwe leden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vacatures. Als je het nog niet zeker weet, kan je ook de coördinator mailen met je vragen.

Meer info


Voor vragen over deze werkgroep kun je terecht bij de coördinator.


Print | Disclaimer | Naar boven |   Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen