logo Jongerenvertegenwoordigers
verkiezing

Finalisten jongerenvertegenwoordigers bekend!


Dit zijn de finalisten! Afgelopen zaterdag hebben zij staan shinen in de voorronde en hun finaleplek veroverd. Gefeliciteerd Thom, FleurJahkini en Emma!

Komende tijd zullen zij zich gaan voorbereiden op de campagne die vanaf 23 oktober los gaat. Tijdens de Nacht van de VN op 30 oktober zullen de nieuwe jongerenvertegenwoordigers verkozen worden. Be there!

     

Nieuwe VN jongerenvertegenwoordigers bekend!


Op maandag 24 oktober zijn Elian (18) uit Leiden en Martijn (23) uit Utrecht verkozen tot de nieuwe VN-jongerenvertegenwoordigers. Martijn kan zichzelf nu jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling noemen en Elian is de nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN.

Hun overwinning werd bekend gemaakt tijdens de Nacht van de VN in de Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De komende twee jaar hebben Elian en Martijn de taak om, samen met hun collega’s Max van Deursen (Duurzame Ontwikkeling) en Sahar Afzal (Algemene Vergadering VN), de ideeën van de Nederlandse jongeren te verzamelen en deze overtuigend binnen te brengen bij de VN. 

Gefeliciteerd Elian en Martijn!!!

Zelf Jongerenvertegenwoordiger worden?


Ieder najaar wordt er een nieuwe Jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties en een nieuwe Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling gekozen. Dat gebeurt altijd tijdens de Nacht van de VN. Voorafgaand aan deze dag vindt het verkiezingstraject plaats. 

Vanaf de zomer kan je je weer aanmelden voor dit verkiezingstraject! Een herinnering ontvangen? Schrijf je dan in voor de Jongerenvertegenwoordigers mailinglijst.

Het laatste nieuws en vacatures van NJR en de jongerenvertegenwoordigers is ook te vinden in de Global Youth Nieuwsbrief

De Jongerenvertegenwoordigers Europese Zaken en UNESCO worden op andere data verkozen.


AGENDA

maandag 30 oktober 2017
Nacht van de VN 2017

› Agenda

Print | Disclaimer | Naar boven |   Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen