logo Jongerenvertegenwoordigers
Nacht van de VN 2013

Nieuwe VN jongerenvertegenwoordigers bekend!


Op maandag 24 oktober zijn Elian (18) uit Leiden en Martijn (23) uit Utrecht verkozen tot de nieuwe VN-jongerenvertegenwoordigers. Martijn kan zichzelf nu jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling noemen en Elian is de nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN.

Hun overwinning werd bekend gemaakt tijdens de Nacht van de VN in de Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De komende twee jaar hebben Elian en Martijn de taak om, samen met hun collega’s Max van Deursen (Duurzame Ontwikkeling) en Sahar Afzal (Algemene Vergadering VN), de ideeën van de Nederlandse jongeren te verzamelen en deze overtuigend binnen te brengen bij de VN. 

Gefeliciteerd Elian en Martijn!!!

Nacht van de VN; 24 oktober 2016, Amsterdam


De Nacht van de VN komt er weer aan! Ook dit jaar is Pakhuis de Zwijger the place to be voor jonge mensen die niets liever willen dan zich inzetten voor de grote uitdagingen van onze tijd. Ontmoet kleurrijke ervaringsdeskundigen en deel je ideeën over de (vergeten) voedselcrisis, persvrijheid anno 2016 en de duurzame stad van de toekomst. Ontdek alles over werken voor de VN, het behalen van haar doelen, de rol van de VN-Veiligheidsraad en stem op jouw favoriet in de strijd om de felbegeerde titel van VN-jongerenvertegenwoordiger.

CHECK NU HET PROGRAMMA! 

Kijk hier voor het uitgebreid programma van de Grote zaal de Kleine zaal en de Studio.

//24 oktober 2016, vanaf 18:30 uur

// Pakhuis de Zwijger Amsterdam

// Vrije entree

Meld je hier aan voor het Facebookevent Houd deze paginaFacebook en Twitter in de gaten voor de laatste updates!

Nacht van de VN wordt mede mogelijk gemaakt door: Partners van de Nacht

Nacht van de VN 2015

vrijdag 23 oktober 2015
Foto's Nacht van de VN 2015 in Pakhuis de Zwijger Fotocredits: Tjebbe Venema

Voorrondedebat 2015

zaterdag 26 september 2015
Foto's voorrondebat VN-Jongerenverkiezing Tjebbe Venema

Verslag Nacht van de VN 2014


Door: Joline Heusinkveld

Op vijf november 2014 vond in de Rode Hoed in Amsterdam de Nacht van de VN plaats. Lange rijen en stampvolle zalen. Een overweldigende opkomst voor een spannend programma met een lading aan interessante sprekers. Over Oekraïne, IS en het Midden-Oosten. Over hoe het is om te werken voor de VN en natuurlijk, zoals ieder jaar, over de verkiezing van de twee nieuwe Jongerenvertegenwoordigers die zich de komende jaren hard gaan maken voor de stem van de Nederlandse jongeren!

Lees verder

Foto's Nacht van de VN 2014

woensdag 5 november 2014
Tjebbe Venema


Print | Disclaimer | Naar boven |   Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen